Garancia és Szerviz 

A jótállás időtartama:

  1. a) 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év,
  2. b) 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év,
  3. c) 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

A jótállás nem vonatkozik a fogyó-kopó alkatrészek (pl. világítótestek, akkumulátor kapacitás, gumiabroncsok, védő-, takaróanyagok) rendes elhasználódására, mindez azonban nem érinti a fogyó-kopó alkatrészeknek a polgári jog fogalomhasználata szerinti „hibás” volta esetén fennálló jótállási kötelezettséget.

Az árak 27% Áfát tartalmaznak, forintban értendőek.

1.Amennyiben a beküldött termék a gyártói leírásnak megfelelően működik/a hiba nem garanciális eredetű, szervizünk a lefolytatott vizsgálatért 10000ft/ munkadíjat számít fel, a terméket a vizsgálati díj megtérítése után tudjuk átadni a beküldő részére a díj kiegyenlítése készpénz/bankkártya/átutalás fizetési módokkal lehetséges.

2.A beküldött cikkeket minden esetben meg kell tisztítani a futárszolgálat részére való átadást megelőzően. A koszos, szennyezett készülékeket szervizünk kizárólag a megtisztítás után tudja megvizsgálni/megjavítani, a tisztítás díja 1500ft melyet a termék átvételekor tudnak megfizetni készpénz/bankkártya/átutalás fizetési módokkal.

3.A beküldött csomagban a számlát el kell helyezni.

4.Amennyiben a beküldött termék a gyártói leírásnak megfelelően működik/a hiba nem garanciális eredetű a visszaszállítás költsége (mindkét irányban) a beküldőt terheli.

A jótállás érvényét veszti:

  • ha a meghibásodás rendeltetésellenes használatból, átalakítás, szakszerűtlen kezelés (pl. nem megfelelő szoftverfrissítés), helytelen tárolás, törés, elemi kár, vagy egyéb a terméktől független ok miatt következik be.
  • A használati utasításban foglaltak be nem tartásából, vagy attól eltérő használatból származó meghibásodás esetén.
  • A termékeink használati utasításában nem szereplő szolgáltatás, technikai paraméterek között fel nem sorolt paraméter hiánya, meg nem említett feladatra való alkalmatlansága, illetve az ezzel kapcsolatos vevői elégedetlenség nem tartozik a jótállási kötelezettségek körébe.
  • A vásárlást igazoló eredeti számla elvesztése esetén. (A gyűrött, szakadt, foltos számlákat igény esetén cseréljük.)
  • A termék gyártási azonosítója nélkül (S/N kód)

Egyéb kérdésekben keresd fel bátran ügyfélszolgálatunkat emailben a info@flylite.hu címen.

Árukereső.hu