Kérdése van? Keressen minket bizalommal: info@flylite.hu

TIJN - Kék Fény Szűrő monitor szemüveg - Tortoise Retro Keret - Unisex
TIJN - Kék Fény Szűrő monitor szemüveg - Tortoise Retro Keret - Unisex
9 990 Ft
ÚJ

TIJN - Kék Fény Szűrő monitor szemüveg - Tortoise Retro Keret - Unisex

Kék fényt gátló szemüveg viselésével korlátozhatja a szemébe jutó kék fény mennyiségét, és kellemesebbé teheti a képernyő előtt töltött időt. Többé nem kell aggódnia a fáradt szemek, a homályos látás és a fejfájás miatt. Kékfény források, amelyek szemkárosodáshoz vezethetnek: sok kék fény hagyja el a korszerű, digitális készülékek fényforrását, pl. okostelefon, LCD/LED monitor, LED TV, stb. - UNISEX Monitor Szemüveg

9 990 Ft
Részletek

TIJN Kék Fény Szűrő Szemüveg, Monitor szemüveg, Unisex model - Tortoise

Szállítási idő: 5 munkanap

Márka: TIJN

TIJN KÉK FÉNY SZŰRŐ MONITOR SZEMÜVEG 

Kék fényt gátló szemüveg viselésével korlátozhatja a szemébe jutó kék fény mennyiségét, és kellemesebbé teheti a képernyő előtt töltött időt.
Többé nem kell aggódnia a fáradt szemek, a homályos látás és a fejfájás miatt. Kékfény források, amelyek szemkárosodáshoz vezethetnek: sok kék fény hagyja el a korszerű, digitális készülékek fényforrását, pl. okostelefon, LCD/LED monitor, LED TV, stb.

Miért kell szűrni a kék fényt?

A számítógépek, telefonok és táblagépek kék fénye miatt a szemünk nemcsak keményebben dolgozik, hanem a gyorsabb öregedés veszélye is fenyegeti őket. A TIJN kékfény szűrős szemüveget speciálisan napi munkához és tanuláshoz fejlesztették ki azoknak, akik monitor előtt ülnek hosszú időn keresztül. 

Mennyire káros a kék fény az egészségünkre?

A kék fény a legerősebb fény a látható sugár spektrumán belül, és elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy egyenesen áthatoljon, áthaladva a szem szaruhártyáját és kristálylencséjét, és abszorpció nélkül eljusson a retinához, ami ronthatja azt. A hosszú ideig tartó kék fénynek való kitettség stimulálhatja a ciliáris izomzatot, és a szemtanulók összehúzódhatnak. Ez olyan tünetek sorozatát okozhatja, mint a szem fáradtsága, szemhéjfeszültség, száraz szem. A kék fény expozíció szintén csökkentheti a mély, nyugodt alváshoz kapcsolódó melatoninszintet.

Keret: extra könnyű polycarbonate, ellenálló műanyag
Szín: sötétbarna
Lencsék: 100% UV400 és kékfény védelem, dioptria nélkül
Olasz 2020 design
Unisex, Férfiaknak és Nőknek egyaránt

Miért érdemes használni kék fény szűrős szemüveget? 

1. Csökkentse a fejfájást

Fejfájástól szenved a képernyő előtt töltött hosszú idő miatt? A kék fényt blokkoló szemüvegek túlterhelik az egészséget azáltal, hogy blokkolják a káros kék fényt, miközben egyéb jótékony fényt hagynak maguk után.

2. Jobb alvás, könnyebb napok

A nagy sebességű kék ​​fénynek való kitettség hatással lesz a cirkadián ritmusérzékünkre és elpusztítja belső sziklánkat, majd álmatlanságot okoz. Kék fényszűrővel ellátott szemüveg viselése javítja az alvást, segít jobban aludni és jól érzi magát minden nap.

3. Szemfáradásgátló

A kék fény hosszan tartó kitettsége digitális szemfáradtsághoz vezet. Csökkentse a szem fáradtságát és a fényérzékenységet, amikor digitális képernyők felé néz. Kiváló azoknak, akik az irodában dolgoznak, vagy bárkinek, akinek sokáig kell ülnie a képernyő előtt

Adatok
Cikkszám
X000XF7TMH
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu