DJI kiegészítők

DJI drónokhoz

DJI drón kiegészítők és alkatrészek széles választéka, raktárról, jó áron. 

Tovább

Kiegészítők

Számunkra fontos, hogy vásárlóink a DJI drónjaikhoz megtaláljuk a szükséges drón kiegészítőket és alkatrészeket. Termékeink között megtalálhatják, mind a kezdő, a haladó és a profi drón pilótáknak szükséges DJI kiegészítőket. 

Intelligens akkumulátor: Beépített intelligens akkumulátorkezelő rendszer figyeli az akkumulátor állapotát, és valós időben jeleníti meg azt, lehetővé téve, hogy kevesebb figyelmet fordítson az energiaszintre, és inkább a repülésre tudjon fókuszálni.

Hordozó: DJI drónokhoz táskák, melyekben elfér a drón és kiegészítői, mint például plusz akkumlátorok, töltő hub, távirányító, propeller stb. A könnyebb hordozhatóság és védelem miatt hasznos a drón táska, ezért erősen tudjuk táskáinkat ajánlani vásárlóinknak.

Propeller: Azért van szükség DJI drónjához plusz propellerre, mert ezek az eszközök elkophatnak, így rontanak a repülési élményen, illetve a biztonságon. (Mini 2, Mavic Mini, Mavic Air 2, Phantom 4 Pro, Mavic 2 Pro, Mavic 2 Zoom propellerek raktárról)

Care Refresh: A DJI Care Refresh szolgáltatással két cserét kérvényezhetünk egy éven belül, minimális felár ellenében. A tárgyév leteltével a szolgáltatás nem újítható meg, illetve a csere ár drónonként változik.

SanDisk Extreme Pro Micro SD kártya: SanDisk Extreme Pro memóriakártyákat forgalmazunk kizárólag, mert ez az egyik legerősebb Micro SD, ami kapható a boltokban. Hihetetlenül gyors írási és olvasási sebességgel, valamint minőséggel rendelkezik. Garancia természetes ennél a terméknél is. A SanDisk Extreme Pro ajánlott drónokhoz, akciókamerákhoz, fényképezőgépekhez, telefonokhoz, tabletekhez, PCk-hez. Méretek: 32gb, 64gb, 128gb.

Tovább