Elnézésüket kérjük, de karbantartást végzünk, ezért a csomagfeladás szünetel! Érintett időszak: 11.25 péntek -11.30 szerda. Rendelések leadása és feldolgozása zavartalanul működik. Köszönjük megértésüket! 

Novemberi extra 500 Ft kedvezmény - kuponkód: FLY500 (minimum kosárérték: 5000 Ft)

Kérdése van? Keressen minket bizalommal: info@flylite.hu

AQARA Hub — vezérlőegység
AQARA Hub — vezérlőegység
21 990 Ft
ÚJ

AQARA Hub — vezérlőegység

AQARA Hub — vezérlőegység
AQARA Hub — vezérlőegység
AQARA Hub — vezérlőegység
AQARA Hub — vezérlőegység
AQARA Hub — vezérlőegység
AQARA Hub — vezérlőegység
AQARA Hub — vezérlőegység

Az Aqara Hub vezeték nélkül összeköti az összes Aqara eszközt, így elősegíti az otthoni automatizálást, a helyi riasztást, valamint a távvezérlési és -figyelési lehetőségeket otthonában. A Hub éjszakai fényként, riasztóként vagy csengőként is használható.

21 990 Ft
Részletek

 

Az AQARA Smart Home készülékek vezeték nélküli vezérlőközpontja.  Az AQARA Hub és az AQARA készülékek közötti kommunikáció normál körülmények között akár 20 m távolságban is működik a tereptől és az épület szerkezetétől függően. Az AQARA Smart Plug jelismétlőként is használható a jel lefedettségének kiterjesztésére. Akár 32 AQARA eszközt is képes csatlakoztatni. Más AQARA Smart készülékekkel együtt különféle beállítások készítéséhez alkalmas melynek csak képzeleted szabhat határokat. Valódi vezeték nélküli tervezés: csatlakoztasd az AQARA Hub-ot, és kövesd az AQARA alkalmazás utasításait az egyszerű beállítás érdekében.

 

Intelligens Otthon Központ

Az AQARA Hub egy intelligens otthon vezérlőközpontja. A Zigbee protokollon keresztül csatlakozva az AQARA kiegészítők még akkor is zökkenőmentesen működhetnek, ha az otthoni hálózat instabil vagy szét van kapcsolva.

 

Az Apple HomeKit programmal működik

A Home alkalmazást használhatja a Hub és a hozzá csatlakoztatott kiegészítők vezérléséhez. Az AQARA kiegészítők más HomeKit-kompatibilis kiegészítőkkel is működhetnek, hogy okosabb otthont nyújtsanak neked.

* A HomeKit-kompatibilis tartozék vezérléséhez az iOS 10.3 vagy újabb verzió ajánlott.
* Ennek a HomeKit-kompatibilis tartozéknak az automatikus és otthontól távolabbi vezérléséhez szükséges Apple TV TVOS 10.2 vagy újabb verzióval, vagy iPad iOS 10.3 vagy újabb verzióval, vagy otthoni hubként beállított Home Pod.

 

Biztonság

A HomeKit technológia fejlett biztonságot nyújt titkosítással és hitelesítéssel. Az otthonával kapcsolatos adatokat titkosítják és az Apple eszközeiben tárolják. 

 

Hangvezérlés engedélyezve

Az AQARA tartozékokat a Sirivel vezérelheti iPhone, iPad, Apple Watch vagy HomePod készülékén. 

 

App Control

Az AQARA Home alkalmazással (iOS vagy Android) szinte bárhonnan, bármikor irányíthatja otthonát.

 

Műszaki adatok:

Modell: ZHWG11LM

Fehér színű

Fő anyag: ABS + PC

Súly: 186,5 g

Méretek: 80 x 80 x 41,5 mm

Üzemi hőmérséklet: -10 ℃ ~ + 40 ℃

Működési páratartalom: 0% - 95% relatív páratartalom, nem kondenzáló

Bemenet: 100 - 240 V AC, 50Hz / 60Hz

Vezeték nélküli protokoll: Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2,4 GHz, Zigbee

A doboz tartalma: AQARA Hub, Gyors útmutató

CMIIT azonosító: 2017DP5239

FCC azonosító: 2AKIT-ZHWG11LM

IC: 22635-ZHWG11LM

Alkalmazástámogatás: Apple Home alkalmazás (iOS 10.3 vagy újabb), AQARA Home alkalmazás (Android 5.0 vagy újabb, iOS 10.3 vagy újabb)

HomeKit kompatibilis kiegészítők: AQARA Hub, Smart Plug, Wireless Mini Switch, Wireless Remote Switch (Single Rocker), Wireless Remote Switch (Double Rocker), Door and Window Sensor, Motion Sensor, Temperature and Humidity Sensor, Vibration Sensor, Water Leak Sensor

Adatok
Cikkszám
ZHWG11LM
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Árukereső.hu