Extra 500 Ft kedvezmény - kuponkód: FLY500 (min. 30.000 Ft feletti rendelések esetén)

Szállítási idő: 1-4 munkanap!

Kérdése van? Garanciális igényt szeretne bejelenteni? Keressen minket bizalommal: info@flylite.hu

Brita Fill & Go Microdisc szűrőbetét 3 DB-os kiszerelés
Brita Fill & Go Microdisc szűrőbetét 3 DB-os kiszerelés
5 890 Ft

Brita Fill & Go Microdisc szűrőbetét 3 DB-os kiszerelés

Brita Fill & Go Microdisc szűrőbetét 3 DB-os kiszerelés
Brita Fill & Go Microdisc szűrőbetét 3 DB-os kiszerelés
  • Ezt a típusú vízszűrő korongot a BRITA Fill&GO Vital és a BRITA Fill&GO Activekulacsokhoz tudod használni.

  • A cserélhető szűrő mikrolemezeket 4 hetente vagy 150 liter víz szűrése után érdemes cserélni.

  • Kiszerelése: 3 db/doboz

Raktáron
5 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 59 Ft
Részletek

Az innovatív és kompakt BRITA Filter Disc vízszűrő technológia segítségével a kancsó hatékonyan csökkenti a csapvízben található a klór és egyéb, a víz ízét károsan befolyásoló szennyeződések mértékét.

Ezt a típusú vízszűrő korongot a BRITA Fill&GO Vital és a BRITA Fill&GO Activekulacsokhoz tudod használni.

A cserélhető szűrő mikrolemezeket 4 hetente vagy 150 liter víz szűrése után érdemes cserélni.

Kiszerelése: 3 db/doboz

A szűrőkorong előkészítése használatra

Az új szűrőkorongot használatba vétel előtt folyó csapvízzel mind a két oldalán kb. 30 mp-ig át kell mosni, hogy az esetleg a tárolás alatt levált aktívszén-szemcse port eltávolítsa.
A kancsó vagy kulacs első feltöltésekor aktiválódik a szűrőkorong. A BRITA azt javasolja, hogy ezt az első szűrt víz adagot öntsd ki. A kancsó vagy kulacs másodszori feltöltése már fogyasztható.
Fontos információk

A Fill&Serve vízszűrővel kizárólag a helyi vízművek által szolgáltatott csapvizet lehet tisztítani.
A rendelkezések értelmében a helyi vízmű által szolgáltatott csapvíznek mindenkor meg kell felelnie a törvényekben rögzített ivóvíz minőségi előírásainak. Amennyiben a helyi hatóságok, vagy a helyi vízmű olyan utasítást tenne közzé, hogy a csapvíz csak forralás után fogyasztható, úgy ez a BRITA készülékkel szűrt vízre is vonatkozna.
Ha egy ilyen bejelentés után a hatóságok azt megszüntetik, úgy a kancsót alaposan meg kell tisztítani, és egy új szűrőkorongot kell bele tenni. Bizonyos személyek számára (pl. csecsemők, vagy csökkent immunrendszeri betegségben szenvedők) általánosságban is igaz, hogy ők csak forralt vizet fogyaszthatnak, ez esetben ez a szűrt vízre is igaz az Ő esetükben.

A BRITA Fill&Serve vízszűrővel szűrt víz is egy emberi fogyasztásra szánt, romlandó élelmiszer, ezért a BRITA Fill&Serve szűrővel szűrt vizet egy napon belül tanácsos felhasználni, elfogyasztani.
Kérjük a vízzel töltött kancsót vagy kulacsot tartsd a hűtőszekrényben. Kerüld a kancsó vagy kulacs tárolásával a direkt napfényes helyeket. Ha a kancsót vagy kulacsot huzamosabb ideig nem használta senki, a BRITA javasolja egy új szűrőkorong használatát.
A szűrési teljesítmény folyamatos megőrzése, és a mindig friss ivóvíz biztosítása érdekében javasoljuk, hogy a szűrőkorong sose száradjon ki.
Egyes helyeken a csapvíz szűrése jelentősen lassabban történik meg, ilyen esetekben javasolt a szűrőkorong a javasoltnál is gyakoribb cseréje.

Mindig tartsd tisztán a tölcsér levegőző nyílásait is.
Színes élelmiszer eredetű szennyeződéseket (pl. ketchup, mustár) azonnal távolítsd el egy puha ruha, vagy törlőpapír segítségével a kancsóról.
Soha ne tisztítsd a kancsót vagy kulacsot erősen színesen szennyezett edényekkel együtt. így meg tudod óvni a kancsót vagy kulacsot a nem kívánatos elszíneződéstől.
A szűrőkorongokat mindig száraz, hűvös helyen tárold, sértetlen csomagolásban.
A kancsó leselejtezésekor a helyi előírásokat tartsd szem előtt.

Felelősség
A BRITA ill. a forgalmazó nem vállalnak felelősséget a használati utasítás be nem tartásából eredő esetleges károkért.

A termék, HIGIÉNIAI TERMÉK !

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § szerint:
A fogyasztónak minősülő vásárlót nem illeti meg az elállási jog olyan zárt csomagolású termék ( pl. lázmérő, fülhallgató, fejhallgató, headset, borotva, epilátor, borotvához szita, borotvafej, trimmel, villanófényes szőrtelenítő (IPL); arctisztító kefe, bőrradírozó, fogkefe, fogkefe fej, szájzuhany, szájcenter, manikűr/pedikűr készülékek és tartozékaik, hajformázók [ hajvasaló, hajsimító, göndörítő, kreppelő, hajsütővas, kúpvas, meleg-levegős készülékek ], hajvágó, szakállformázó, testszőrzet nyíró, fül/orr szőrnyíró, inhalátor, masszírozó és segédeszközeik, VR szemüveg és/vagy headset, aktivitásmérő „okosóra”, vérnyomás- és/vagy pulzusmérők, alkoholszonda, inhalátor, cumi és cumisüveg, természeténél fogva a romlandó, vagy minőségüket rövid ideig megőrző élelmiszerek esetében is ), mely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Adatok
Gyártó
Brita
Termék típusa
vízszűrő disc
Cikkszám
1020107
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu