Extra 500 Ft kedvezmény - kuponkód: FLY500 (min. 20.000 Ft feletti rendelések esetén)

Szállítási idő: 1-4 munkanap!

Kérdése van? Garanciális igényt szeretne bejelenteni? Keressen minket bizalommal: info@flylite.hu

DJI Osmo Action 3 Standard Combo

DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
 • Akár DCI 4K60, UHD 4K120, 1080p240
 • Gyorstöltési technológia, hangvezérlés
 • RockSteady 3.0 képstabilizálás A kamera 52' mélységig vízálló
 • Tartós Gorilla Glass lencseburkolat
Nincs raktáron
146 980 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 1 470 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Osmo Action 3, Akadályok nélkül

Bármilyen kalandról legyen is szó, az Osmo Action 3 előtt nincs akadály. [1] Gyorskioldós megoldásának köszönhetően vízszintesen és függőlegesen is egyszerűen rögzíthető, az elülső és a hátoldali színes érintőképernyővel pedig a paraméterek és a lejátszás egyaránt könnyedén vezérelhető. A hidegnek jól ellenálló kialakítás, az akkumulátor élettartama és a vízálló képesség miatt keresve sem talál jobb eszközt az akciófelvételek készítéséhez.

Akár függőleges helyzetben

Szerelje fel úgy, ahogyan szeretné. A vízszintes-függőleges védőkeret lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt átváltsa a kamera helyzetét, és függőleges tájolásban filmezhet. Csak vegye le, fordítsa el, és rögzítse vissza.

Akkumulátor. Tartós, ellenáll a hidegnek

Ne féljen a zimankótól: –20 °C-ig semmi gond. Csak nem ijedünk meg egy kis hidegtől! Folyamatosan filmezhet akár 150 percen át akár –20 °C-os hidegben is. [6] Az Action 3 nemcsak elviseli a hideget, de egyenesen élvezi.

16 m-ig vízálló

Hatoljon mélyebbre. A kameraházat úgy tervezték, hogy akár 16 méteres vízmélységben is optimálisan használható legyen, így további tartozékok nélkül is lenyűgöző felvételeket készít a víz alatti kalandokról.

Kihozza Önből a művészt, 4K/120fps

Bármelyik pillanatból válhat nagyjelenet. Filmezzen akár 4K/120fps [4] minőségben, és rögzítse élményeit dinamikus, hihetetlenül egyenletes, részletgazdag videókon.

155°-os szuperszéles látószög

A lehetőségeknek csak a csillagos ég szab határt. A szuperszéles látószög minden jelenetet vonzóbbá, magával ragadóbbá és emlékezetesebbé tesz.

Kalibrálható színhőmérséklet

Tapasztalja meg a valósághű színeket. Az Action 3 színhőmérséklet-érzékelője a pontos színek érdekében intelligens módon beállítja a fehéregyensúlyt és az autoexpozíciót (AE) még bonyolult fényviszonyok között is, például könnyűbúvárkodás vagy szabadtüdős merülés közben, mélyen a felszín alatt.

Gyorskioldós megoldás, Felszerelés, Biztonságos és hatékony

Erős ütésállóság a magabiztos csatlakozások érdekében. [5] Az Action 3 innovatív gyorskioldós megoldása egy erős mágnes és egy további pozicionáló rögzítő kombinációjával még nagyobb ütésállóságot biztosít. Jöhetnek a mozgalmas jelenetek! [5] Könnyen levehető, és rugalmasan lehet rögzítési helyet váltani vagy kiegészítőt cserélni.

160 perces, meghosszabbított akkumulátor-élettartam

Az akkumulátor addig bírja, amíg Ön. Az akkumulátor kapacitásának határait az Action 3 modellen még tovább növeltük, így 2,5 órával hosszabb használatot tesz lehetővé. Egyetlen töltéssel teljes kalandokat örökíthet meg.

Gyorstöltés

Nincs több toporgás a töltő mellett. Az Action 3 az első akciókamera, amely tervezésénél fogva támogatja a gyorstöltési technológiát. Mindössze 18 perc alatt 80%-ra tölthető fel, [8] ami körülbelül két órányi forgatáshoz elegendő. [8]

RockSteady 3.0

A RockSteady elektronikus képstabilizátor legújabb verziójának lelke egy új generációs, intelligens stabilizációs algoritmus, amely képes hatékonyan kiküszöbölni a kamera bármilyen irányú rázkódását. Támogatja az akár 4K/120fps minőségű felvételek készítését is, miközben stabil és magával ragadó első személyű látványélményt nyújt.

HorizonSteady

Ez az intelligens stabilizáló funkció segít kiküszöbölni a kamera bármilyen irányú rázkódását, és vízszintesen is képes korrigálni a dőlést bármilyen szögben. Ez azt jelenti, hogy a felvételek mindig stabilan vízszintes helyzetűek maradnak, még erős rázkódások és 360°-os forgások esetén is. Emellett aktiválhatja a HorizonBalancing funkciót, amely ±45°-on belül vízszintesen korrigálja a dőlést, és támogatja a stabil 4K/60fps videók rögzítését.

Nagy szilárdságú üveg

Ejtésálló, víztaszító. Az elülső és a hátsó képernyő, valamint az objektívvédő burkolat nagy szilárdságú Gorilla Glass üvegből készült, amely nemcsak kopás- és karcálló, de 1,5 méteres ejtésállósággal is rendelkezik. [5] Ezenkívül a kamera ezen a három helyen víztaszító bevonattal rendelkezik, [9] amely gyorsan lepergeti a vizet anélkül, hogy a képminőséget befolyásolná.

Kettős érintőképernyő

Az elülső kijelző is érintőképernyő. Az elülső képernyő kényelmesen használható vlogoláshoz és a szelfik komponálásához, és támogatja az általánosan használt érintésvezérlési funkciókat. Nem kell többé a paraméterek beállításához, üzemmódváltáshoz vagy videolejátszáshoz a kamerát elforgatni.

Hangvisszajelzés

Intuitív vezérlés még akkor is, amikor nem látja a képernyőket. Nyomja meg röviden a Quick Switch gombot, és a kamera hanggal jelzi az aktuális felvételi módot. Még akkor is pontosan kiválaszthatja a kívánt üzemmódot, ha a kamera sisakra vagy más, nehezen látható helyre van felszerelve, így biztos lehet benne, hogy nem marad le a rögzíteni kívánt pillanatról. A felvételi módok listájához akár öt egyéni paraméterkészletet is hozzáadhat.

Hangvezérlés [10]

Távolról, pusztán hanggal vezérelheti kamerát. Az Action 3 ideális az olyan helyzetekben, amikor a keze foglalt. A kamera magas felismerési aránnyal azonosítja a hangutasításokat, így Ön mindvégig az akcióra figyelhet.

Sztereó felvétel

A kivételes hangteljesítmény még magával ragadóbb eredményeket nyújt. A célzottabb és pontosabb hangfelvétel készítése érdekében a kamerán beállítható a vételi irány. Az Action 3 alján található rejtett mikrofon még a szélzajt is kiszűri, így a szeles vagy a gyors mozgásokkal járó jeleneteket is kiváló hangminőséggel rögzíti.

Külső mikrofonok csatlakoztatása

Az Action 3 kompatibilis a DJI Mic mikrofonnal, amely hordozható, könnyen felszerelhető, és akár 250 méteres átviteli távolsággal rendelkezik. [11] Az Action 3 kamerához más külső mikrofonokat is csatlakoztathat egy Type-C-3,5 mm-es kábel segítségével.

Webkamerává alakítható

Az Action 3 a dinamikusabb kommunikációs élmény érdekében webkameraként is használható. Akár online értekezleteken, online órán vagy barátokkal való csevegés közben is könnyedén válthat több perspektíva között, és a még tisztább beszélgetéshez sztereó hangot használhat.

 1. A termék első használatakor az aktiváláshoz a DJI Mimo alkalmazás szükséges.
 2. A függőleges felvételek készítéséhez vízszintes-függőleges védőkeret szükséges.
 3. Használat előtt zárja be az akkumulátortartó és az USB-C port fedelét, és szorosan húzza meg az objektívvédő burkolatot. Hosszú ideig tartó, víz alatti felvételek készítéséhez vagy nagy víznyomású környezetben ajánlott a vízálló tok használata. Az Osmo Action 3 és a hozzá tartozó vízálló tok IP68-as vízállósági besorolással rendelkezik. Ne használja a fényképezőgépet termálvízben, és ne tegye ki maró hatású folyadékoknak.
 4. A 120fps magas képkockasebesség 1080p, 2,7K 16:9 és 4K 16:9 videókhoz alkalmazható.
 5. A sérülésveszély elkerülése érdekében ne dobja el, üsse meg vagy törje össze ezt a terméket.
 6. –20 °C-os laboratóriumi környezetben tesztelve 1080p/30fps videó rögzítése közben, kikapcsolt elektronikus képstabilizátorral és kikapcsolt képernyőkkel. Az adat csak tájékoztató jellegű.
 7. 25 °C-os laboratóriumi környezetben tesztelve 1080p/30fps videó rögzítése közben, kikapcsolt elektronikus képstabilizátorral és kikapcsolt képernyőkkel. Az adat csak tájékoztató jellegű.
 8. 25 °C-os laboratóriumi környezetben tesztelve a DJI 30 W-os USB-C töltő használata közben, kikapcsolt fotózás/videófelvétel funkcióval és kikapcsolt képernyőkkel. Az adat csak tájékoztató jellegű.
 9. Az elülső és a hátsó képernyő, valamint az objektívvédő burkolat víztaszítóságát az AF-bevonat biztosítja, amelynek hatékonyságát azonban a karcolások ronthatják.
 10. A funkció jelenleg csak az angol és a mandarin kínai nyelvet támogatja. Kérjük, csendes környezetben használja, és törekedjen a tiszta és pontos kiejtésre.
 11. FCC-kompatibilis. Szabadtéri, nyílt, interferencia nélküli környezetben tesztelve.
 12. Az InvisiStick for Skiing csak síelésre alkalmas. Más jellegű kamerahasználat esetén az eredmények eltérhetnek.
 13. Egyes tartozékok külön vásárolhatók meg.
 14. Az ideális rögzítési hőmérséklet-tartomány –10 és +40 °C között van. Ne rögzítse ívelt felületekre, és ügyeljen rá, hogy a rögzítési felület tiszta legyen. Felhelyezés után ajánlott 10 másodpercig rányomni a rögzítési felületre, és használat előtt 30 percig hagyni, hogy megkössön a ragasztás.
 15. Ez a termék csak sima, sík, nem porózus felületekre rögzíthető, és csak ütődéssel nem járó tevékenységekhez alkalmas. Ha autók, motorkerékpárok vagy más járművek karosszériájának külső felületére rögzíti, csak sima úton, 80 km/h alatti sebességgel használja. A balesetek és a kamera elvesztésének elkerülése érdekében ajánlott biztonsági hevederrel együtt használni.

Technikai adatok:

 • Vízállóság: 16 m, vízálló tokkal 60m
 • Méret: 70.5 x 44.2 x 32.8 mm
 • Súly: 145 g
 • Érzékelő: 1/1.7" CMOS
 • Lencse: FOV: 155°
 • Fényerő: f/2.8
 • Digitális zoom
 • Photo: 4x
  Video: 2x (> 60fps),
  3x (≤ 60fps, HorizonSteady On),
  4x (≤ 60fps, HorizonSteady Off)
 • Látószög A: 155°
 • Fókusztávolság: 12.7mm
 • Képstabilizátor
 • EIS:
  RockSteady 3.0
  HorizonBalancing
  HorizonSteady
 • Képernyő méret
 • Első képernyő: 1.4" 326 ppi 320x320
  Hátsó képernyő: 2.25" 326 ppi 360x640
  Első/Hátsó képernyő fényesség: 750±50 cd/m²
 • Video formátum: MP4 (H.264/HEVC)
 • Video felbontás HD
 • 1080p (16:9): 1920×1080@100/120/200/240fps
  1080p (16:9): 1920×1080@24/25/30/48/50/60fps
 • Video felbontás 3K
 • 2.7K (4:3): 2688×2016@24/25/30/48/50/60fps
  2.7K (16:9): 2688×1512@100/120fps
  2.7K (16:9): 2688×1512@24/25/30/48/50/60fps
 • Video felbontás 4K
  4K (4:3): 4096×3072@24/25/30/48/50/60fps
  4K (16:9): 3840×2160@100/120fps
  4K (16:9): 3840×2160@24/25/30/48/50/60fps
 • Video felbontás (Slow Motion): 4K: 4x (120fps) 2.7K: 4x (120fps) 1080p: 8x (240fps), 4x (120fps)
 • Video felbontás (Timelapse): 4K/2.7K/1080p@30fps Intervals: 0.5/1/2/3/4/5/6/7/8/10/13/15/20/25/30/40 s Duration: 5/10/20/30 mins, 1/2/3/5 hours
 • Felvételi módok
 • Hyperlapse
  4K/2.7K/1080p: Auto/×2/×5/×10/×15/×30
 • ISO:
  Photo: 100-12800
  Video: 100-12800
 • Záridő
  Photo: 1/8000-30 s
  Video: 1/8000 s - másodpercenkénti képkockák határáig
 • Audio formátum: 48 kHz; AAC
 • Memóriabővítés jellege: MicroSD (256GB-ig)
 • Wifi: 802.11 a/b/g/n/ac 2,4 GHz-5Ghz
 • Bluetooth: 5.0
 • Akkumulátor: LiPo 1S
 • Akkumulátor kapacitás: 1770 mAh
 • Akku élettartam: 160 perc
 • Mikrofon: 3 mikrofon
 • Audio Out: Type-C-3,5 mm-es kábel segítségével külső mikrofon csatlakoztatható
 • Csomag tartalma:
 • Osmo Action 3
  Osmo Action 3 Extreme akkumulátor
  Osmo Action 3 vízszintes-függőleges védőkeret
  Osmo Action 3 gumi lencsevédő (2db)
  Osmo Action 3 gyorskioldó adaptertartó
  Osmo lapos ragasztóalap
  Osmo zárócsavar
  Type-C - Type-C PD-kábel
Adatok
Gyártó
DJI
Videó felbontás
4096 x 3072
Szín
Szürke
Termék típusa
4K kamera
Microphone
Van
Garancia
2 év
Cikkszám
CP-OS-00000220-01
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu