Elnézésüket kérjük, de karbantartást végzünk, ezért a csomagfeladás szünetel! Érintett időszak: 11.25 péntek -11.30 szerda. Rendelések leadása és feldolgozása zavartalanul működik. Köszönjük megértésüket! 

Novemberi extra 500 Ft kedvezmény - kuponkód: FLY500 (minimum kosárérték: 5000 Ft)

Kérdése van? Keressen minket bizalommal: info@flylite.hu

ÚJ

EVE EXTEND Bluetooth Range Extender

EVE EXTEND Bluetooth Range Extender
EVE EXTEND Bluetooth Range Extender
EVE EXTEND Bluetooth Range Extender
EVE EXTEND Bluetooth Range Extender

Az Eve Extend közvetlenül csatlakozik az Eve kiegészítőkhöz, az iPhone vagy otthoni hub hatósugarán kívül és elérhetővé teszi azokat a Wi-Fi hálózaton keresztül.

Nincs raktáron
Részletek

A második emeletétől és a garázsától a borospincéig és a teraszig az Eve Extend kibővíti elérését a Bluetooth kompatibilis Eve kiegészítőkkel otthonának legtávolabbi sarkában és azon túl. Az egész Eve ökoszisztéma zökkenőmentes irányításához.

Tapasztalja meg a vezeték nélküli teljes szabadságot.
Az Eve Extend közvetlenül csatlakozik az Eve kiegészítőkhöz, az iPhone vagy otthoni hub hatósugarán kívül és elérhetővé teszi azokat a Wi-Fi hálózaton keresztül. Most egyetlen akadály sem áll meg az útban és egyetlen hely sem korlátozott. Akár az alagsori páratartalom ellenőrzése, akár a kerti locsoló aktiválása, minden Eve tartozék elérhető.

Telepítse abszolút könnyedén.
Találjon helyet a Wi-Fi hálózaton bárhol. Csatlakoztassa a konnektorhoz. Az Eve Extend biztonságos hozzáadása azáltal, hogy az iPhone kamerátját a HomeKit telepítőkódjára mutat. És hagyja, hogy az Eve alkalmazás végigvezesse a telepítési folyamaton. Olyan könnyű, hamarosan csatlakozik minden Eve kiegészítőéhez.

Mely Eve kiegészítők kompatibilisek az Eve Extend termékkel?
Az összes Bluetooth kompatibilis Eve kiegészítő, az Eve Thermo (2015) és az Eve Room (2015) kivételével, mindkettő kijelző nélkül. Technikai okokból a kompatibilitás nem lehetséges.

Élvezze a teljes adatvédelmet.
Mint az Eve alkalmazás, az Eve Extend is pontosan tudja, mire készülnek a tartozékok. De ezzel véget ér. Az Ön adatait soha nem elemezzük, nem osztjuk meg és nem küldjük el felhőbe. Még ha otthoni távoli hozzáférést is biztosít, a felhasználási információk a tiéd, és csak a tied.

Minden Eve tartozék elérhető.
Ahhoz, hogy az Eve kiegészítőit otthonának különböző sarkaiban elérhesse, csak adjon hozzá további Eve Extend hatótáv növelő. Egy Eve Extendhez legfeljebb nyolc Eve tartozékot rendelhet.

Adatok
Gyártó
EVE
Cikkszám
10EAB9901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu