Kérdése van? Keressen minket bizalommal: info@flylite.hu

JIMMY GT306 ruhagőzölő
JIMMY GT306 ruhagőzölő
27 990 Ft
ÚJ

JIMMY GT306 ruhagőzölő

JIMMY GT306 ruhagőzölő
JIMMY GT306 ruhagőzölő
JIMMY GT306 ruhagőzölő
JIMMY GT306 ruhagőzölő
JIMMY GT306 ruhagőzölő
JIMMY GT306 ruhagőzölő

Márka: JIMMY márka
Modell: GT306 modell
Névleges feszültség: 230V
Névleges teljesítmény: 1600W
Névleges frekvencia: 50 Hz
Steam várakozási idő: <40s
Hangossági szint: < 70 dB
Gőzáram: >30g/perc
Víztartály űrtartalma: 1,3l
Kábel hossza: 1,6 m
Munkaidő: >30 perc

Raktáron
27 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 280 Ft
Részletek

JIMMY GT306 RUHAGŐZÖLŐ

A Jimmy GT306 intelligens gőzölővel állítsa vissza ruháit korábbi dicsőségébe. A készülék akár 1600 watt teljesítménnyel is működik, és nagynyomású gőzt termel a ruhák alapos vasalásához. Mindössze 40 másodperc alatt felmelegszik, így pillanatok alatt használatra kész. Az 1,3 literes víztartály és a mellékelt alumínium ruhaállvány megkönnyíti a gőzölős vasaló használatát. A Jimmy márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

MINDEN GYŰRŐDÉST KISIMÍT

Az akár 30 g/perc gőzáramlási sebesség és az 1600 W-os teljesítmény garantálja a készülék hihetetlen teljesítményét. Arról is gondoskodnak, hogy biztonságos távolságban tartsa a vasalandó ruháktól. A Jimmy GT306 által generált gőz áthatol a vékony és vastag anyagokon is, kisimítja a legmakacsabb gyűrődéseket is, és friss, elegáns megjelenést kölcsönöz ruhájának.

KEVESEBB, MINT EGY PERCEN BELÜL INDULÁSRA KÉSZ

U-alakú fűtőelemeinek köszönhetően a JIMMY GT306 nagyon gyorsan felmelegszik - körülbelül 40 másodpercet vesz igénybe. A nagynyomású készülék nagy mennyiségű gőzt termel, amely mélyen behatol az anyagba. Ez azt jelenti, hogy a Jimmy gőzölő tökéletesen kezeli a legtöbb gyűrődést. Nem számít, mennyire gyűröttek a ruhái, a GT306-tal könnyedén visszaállíthatja őket tökéletes állapotba.

A HASZNÁLAT BIZTONSÁGA ÉS KÉNYELME

A gőzölő felhasználóbarát, és hosszú ideig tökéletes szolgálatot tesz Önnek. A kábel védve van az elhajlástól, és a kettős szigetelésnek és a rozsdamentes acél rugóknak köszönhetően állandó gőzáramlást biztosít. A készülék túlmelegedés és túltöltés ellen is védett. A víztartály űrtartalma 1,3 l, ami sok ruha vasalásához elegendő. Ha azonban az összes folyadék elpárolog a gőzölő használatának befejezése előtt, a gőzölő automatikusan kikapcsol a nagyobb biztonság érdekében.

TOVÁBBI TARTOZÉKOK

A mellékelt tartozékok megkönnyítik a gőzölő használatát. A támasztórúd magasságát igényeinek megfelelően állíthatja be. A nagy, széles alap biztosítja a szükséges súlyt és stabilitást. Az alapon található lábkapcsoló megkönnyíti a JIMMY GT306 kezelését. A csomagban praktikus ruhatartót és vasalódeszkát is talál.

A DOBOZ TARTALMA

Gőzölő x1
Tartóoszlop x1
Gőzfúvóka és fogantyú x1
Ruhaakasztó x1
Vasalódeszka x1
Vasalópárna x1
Védőkesztyű x1

Adatok
Gyártó
Jimmy
Szín
Fehér
Termék típusa
Ruhagőzölő
Garancia
1 év
Cikkszám
GT306
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu