Kérdése van? Keressen minket bizalommal: info@flylite.hu
Xiaomi Amazfit GTS 2 mini okosóra (zsályazöld)
Xiaomi Amazfit GTS 2 mini okosóra (zsályazöld)
28 750 Ft

Xiaomi Amazfit GTS 2 mini okosóra (zsályazöld)

Xiaomi Amazfit GTS 2 mini okosóra (zsályazöld)
Xiaomi Amazfit GTS 2 mini okosóra (zsályazöld)
Xiaomi Amazfit GTS 2 mini okosóra (zsályazöld)
Xiaomi Amazfit GTS 2 mini okosóra (zsályazöld)

Fokozott szín és tisztaság.
Az Amazfit GTS 2 mini 1,55 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a kijelző izgalmas, élénk és praktikus lesz, amikor csak ellenőrzi az időt.

Raktáron
28 750 Ft
A vásárlás után járó pontok: 288 Ft
Részletek

Élénk AMOLED kijelző.
Fokozott szín és tisztaság.

Az Amazfit GTS 2 mini 1,55 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a kijelző izgalmas, élénk és praktikus lesz, amikor csak ellenőrzi az időt.

Személyre szabott órák.
Változatos stílusú, egyedi bájjal.

Trendi okosóraként a GTS 2 mini személyre szabható, hogy minden felhasználó egyedi karakterét tükrözze. Több mint 50 óraarc közül választhat, amelyek többségének megegyezik a Mindig bekapcsolt 3 -as kijelző , így biztos lehet abban, hogy mindig stílusos vagy és láthatja a tetszetős felületet. Vagy, hogy az óraszám valóban a tiéd legyen, töltsön fel saját fényképeket a háttérre, és az egyedi moduláris tárcsával összpontosítson arra, ami érdekli.

Egész körű egészségügyi menedzsment.
Minden részlet számít.

Az Amazfit GTS 2 mini pulzusmérést, vér-oxigén telítettség mérést, alvásmonitorozást, stresszszint-monitorozást és női cikluskövetést, valamint egyéb funkciókat biztosít a csuklóból történő teljes egészségügyi kezelés érdekében. A PAI ™ állapotfelmérő rendszer összetett egészségügyi adatokat is feldolgoz egy fejlett algoritmussal, hogy fizikai állapotát egyszerű, egyértékű pontszámban mutassa be.

Az Ön személyes egészségügyi gondviselője.
A vér-oxigén telítettség (SpO 2 ) az emberi egészség egyik legfontosabb mutatója, ezért gondoskodtunk arról, hogy SpO 2 mérési funkciót is tartalmazzunk a teljesen továbbfejlesztett Amazfit GTS 2 mini készülékhez. Miután tartós, intenzív fizikai vagy szellemi tevékenységet folytatott, tartsa mozdulatlanul a karját, és tesztelje SpO 2 szintjét abban a pillanatban, amikor rosszul kezdi magát érezni, hogy jobban megértse fizikai állapotát.


24 órás pulzusmérés.
Figyelmeztetések az Ön védelmére.

A GTS 2 mini 24 órás nagy pontosságú pulzusmérő funkciója támogatja az iparágvezető mélyreható nyomon követést a szív egészségéről 5 . A rendellenesen megemelkedett pulzusra vonatkozó figyelmeztetések is rendelkezésre állnak, csökkentve a balesetek valószínűségét és elősegítve az életed védelmét.

Alvásminőség-figyelés az optimális teljesítmény érdekében.
Elemezze az alvási szakaszokat és az alvásokat.

Az Amazfit GTS 2 mini képes értékelni az alvási légzés minőségét az egész éjszakai könnyű, mély és REM 7 alvási szakaszban, és támogatja a nappali szunyókálás azonosítását is a teljesebb alvási információk rögzítéséhez.

Női menstruáció követés.
Előre tervez.
A menstruáció rögzítése után az Amazfit GTS 2 mini intelligensen és intim módon meg tudja jósolni a következő menstruációs és termékeny periódusok idejét és hosszát, nyugalmat biztosítva a nőknek. Értse meg ciklusát a meglepetések elkerülése érdekében.

PAI ™ egészségértékelő rendszer.
Egy pontszám a fizikai állapot megértéséhez .

A PAI ™ pontszámot úgy számolják ki, hogy algoritmussal feldolgozzák a pulzusadatokat és egyéb összetett egészségügyi információkat. Ez az egyértékű pontszám testre szabott állapotfelmérést nyújt minden felhasználó számára egyedi egészségügyi adatai alapján, személyre szabott élményt kínálva mindenkinek. A PAI ™ állapotfelmérési rendszer támogatja a testmozgások túlnyomó részét, időtől és helytől függetlenül.

Figyelje a stressz szintjét.
Nyugtató tippeket kap, ha túlterheltek.

A stressz számos egészségügyi probléma kiváltó oka. A GTS 2 mini segítségével bármikor ellenőrizheti, hogy hol fekszik a személyes stressz szintje - nyugodt, normál, közepes vagy magas szinttől kezdve - bármikor, amikor egész nap nyomást vagy stresszt érez, és javaslatokat kaphat a csökkentésére.

70+ beépített sport mód.
Valós idejű követés és elemzés.

Az Amazfit GTS 2 mini több mint 70 beépített sportmóddal rendelkezik, így fedezi a sport rajongóit beltéren vagy szabadban. A teljesebb élmény érdekében az óra vezérelheti a telefon zenéjét, értesítéseket adhat a testmozgás szakaszairól, a körülményekről és a pulzus zónákról 9 , valamint az edzés befejezése után sportadat-jelentést generál az alkalmazásban.

14 napos akkumulátor-üzemidő
További lelki béke.

A teljesen optimalizált akkumulátor-kezelő rendszer akár 14 napos akkumulátor-élettartamot biztosít az Amazfit GTS 2 mini számára. Szabaduljon meg az állandó töltés okozta szorongástól, és tartsa áramló energiát. A 220 mAh-s akkumulátor készen áll arra, hogy akár két hetes tevékenységet is igénybe vegyen.

- Képernyő Anyag: AMOLED
- Átmérő: 1,55 hüvelyk
- Felbontás: 354 x 306
- Méret (négyzet)40,5 x 35,8 x 8,95 mm (érzékelőalap nélkül)
- Súly: 19,5 g (heveder nélkül)
- Test: Alumínium ötvözet
- Alsó héj: Műanyag
- Vízszigetelő fokozat: 5 ATM
- Akkumulátor-kapacitás: 220 mAh (tipikus érték)

Adatok
Gyártó
Amazfit
Szín
Zsályazöld
Termék típusa
Okosóra
Cikkszám
W2018OV3N
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu