Extra 500 Ft kedvezmény - kuponkód: FLY500 (min. 15.000 Ft feletti rendelések esetén)

Kedves Vásárlóink! Felújítások miatt, 2023.05.31 11:00 óra után leadott rendeléseket 2023.06.08-án tudjuk átadni a futárszolgálatnak. Ez idő alatt a csomagfeladás szünetel, rendelések fogadása és feldolgozása, ügyfélszolgálat zavartalanul működik.

Szállítási idő: 1-4 munkanap

Kérdése van? Keressen minket bizalommal: info@flylite.hu

ÚJ

Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2C robotporszívó

Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2C robotporszívó
Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2C robotporszívó
Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2C robotporszívó
Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2C robotporszívó
  • Vizuális dinamikus navigációs rendszer
  • VSLAM + 4 magos CPU
  • 200 ml-es víztartály
  • 2200 Pa Erőteljes szívás
  • Nagy pontosságú érzékelő - 15 féle többirányú érzékelő
  • Alkalmazásból távirányítható
  • 20 mm-es küszöbmászás
  • 8,2 cm vékony test
Nincs raktáron
1
74 990 Ft 
73 990 Ft
Kezdete: 2023.01.17   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 1
Megtakarítás 1 000 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 740 Ft
Részletek

Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2C robotporszívó

Porszívózás és felmosás egy menetben az intelligens térképezéssel
Vizuális dinamikus navigáció
Tervezett takarítás és virtuális falak
2200 Pa * Erőteljes szívás
Elektronikusan vezérelt víztartály

 

Intelligens vizuális navigáció
Egy pillanat alatt átvizsgálja otthoni környezetét

A nagy sebességű vizuális navigációs rendszer segít gyorsan rögzíteni a koordináta-információkat és összetett térbeli jellemzőket nyer ki a gyorsabb és pontosabb térképkészítés érdekében.

30000* másodpercenként - Kép jellemző pontok gyűjtése
166° * Széles látószög

 

Dinamikus vizuális térképezés
A professzionális látásérzékelővel felszerelt vákuum-felmosó a neurális hálózati algoritmus segítségével szimulálni tudja azt a módot, ahogyan az emberek és az állatok üzeneteket továbbítanak az idegsejtekben. A másodpercenkénti 50 * útvonal számítása mellett dinamikus észlelést hajt végre, és mozgás közben kiválasztja a legjobb útvonalat, így pontosabb és hatékonyabb a leképezés.

* A porszívó 1-3 teljes tisztítás után elmenti a térképet (a töltőállomástól kezdve, és az egész ház tisztítása után automatikusan visszatér a töltődokkolóhoz). A térkép mentése után más térképfunkciókat is használhat, például virtuális falakat.

 

Tiltott területek beállítása
A biztonságosabb tisztítás érdekében

Az alkalmazásban beállíthatja a virtuális falakat, hogy a porszívó automatikusan elkerülje azokat a területeket, amelyeket nem kell tisztítani.

 

Tegye egyedivé a takarítás módját
Egyedi zónatisztítással

Állítsa be a zónákat a térképen, és válassza ki a tisztítani kívánt zónát a hatékonyabb és célzottabb tisztítás érdekében.

* A testreszabott zónatisztítás és a virtuális fal funkciók használatához először engedélyezze a „Térkép mentési módot” az alkalmazás kísérleti funkcióiban.

 

VSLAM algoritmus + négymagos processzor
Önállóan gondolkodik és rugalmasan cselekszik

A Cortex™-A7 négymagos adatfeldolgozó chip a VSLAM algoritmussal együtt nagyobb számítási teljesítménnyel büszkélkedhet, hogy valós időben pontosan pozícionálja a porszívót, és intelligens módon tervezze meg az útvonalakat.

4 magos CPU

1.9 GHZ CPU órajel

 

Automatikus és intelligens, elektronikusan vezérelt víztartály
Pontos vízszabályozás a felmosáshoz

A 200 ml-es * intelligens, elektronikusan vezérelt víztartály automatikusan szabályozza a vízmennyiséget az elejétől a végéig, szivárgás nélkül, gondosan ápolva a padlót.

A Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2C víztartályában 3 különböző vízszint is beállítható. A 3 vízszintet az évszak különböző páratartalmához tervezték, a padlóburkolatok pedig a jobb felmosó hatás érdekében. Válassza ki a vízszintet az alkalmazásban egyetlen érintéssel a könnyű felmosáshoz.

 

2200 Pa Erőteljes szívás
Gyorsan elsöpri a különféle port és szennyeződéseket

A nagy teljesítményű kefe nélküli motor folyamatosan erős szívást generál, hogy eltávolítsa a finom szennyeződéseket a padlóról és a repedésekről már az indítás pillanatában.

 

Nagy átmérőjű szívó bemenet + nagy kapacitású portartály + erős kefe
Nagyobb erővel gyűjti össze a port a hatékony tisztítás érdekében

A nagy átmérőjű szívónyílás közelebb tapad a talajhoz, hogy jobban tisztítson.

 

Egy igazi tisztítómester
Könnyen kezeli a különféle szennyeződéseket

 

Jobban lát és mozog
Nagy pontosságú érzékelőkkel

A több nagy pontosságú érzékelővel felszerelt porszívó jobban alkalmazkodik a környezethez és elkerüli az akadályokat.

 

Átgondoltabb tervek a könnyebb életért

 

* 2200 Pa erős szívóerő: Az adatokat a Dreame laboratórium szolgáltatta. A levegőteljesítményt vizsgáló berendezés használatával, amikor a Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2C Turbó üzemmódban működik, a maximális vákuumszívóerő a levegőbemenetnél 2200 Pa volt.
* 30 000 képpont gyűjtése másodpercenként: Az adatokat a VSLAM algoritmus számította ki. Ezen algoritmus alapján képkockánként körülbelül 3000 képrészletet rögzítenek, míg másodpercenként 10 képkockát dolgoznak fel, tehát másodpercenként körülbelül 30 000 jellemzőpont gyűlik össze.
* 50 útvonal másodpercenként számítás: Az adatokat a VSLAM algoritmus számította ki. A porszívó másodpercenként 50 utat képes kidolgozni az otthoni környezet alapján a takarítási feladat során.
* 200 ml-es víztartály: Az adatokat a Dreame laboratórium szolgáltatta. Töltse fel a víztartályt tiszta vízzel, majd öntse a vizet egy mérőpohárba az érték leolvasásához.
* 600 ml-es nagy kapacitású porkamra: Az adatokat a Dreame laboratórium szolgáltatta. Kézzel töltse fel a porkamrát műanyag pelletekkel, majd öntse a műanyag pelletet egy mérőpohárba az érték leolvasásához.
* 20 cm felismerési távolság: Az adatokat a Dreame laboratórium szolgáltatta. Helyezzen fehér falat a vákuumfelmosó körül, és az infravörös szenzor érzékelésével csökkenti a sebességet, ha 20 cm távolság van közöttük. A különböző formájú, anyagú és színű akadályok befolyásolják a felismerési távolságot, és a tényleges teljesítmény az irányadó.
* 20 mm nagy teljesítményű akadályátlépés: az adatokat a Dreame laboratórium szolgáltatta. A teszt úgy zajlik, hogy a vákuumfelmosót egy 20 mm magas függőleges lépcsőre helyezik. Az akadályátlépés magasságát a különböző talajminták és anyagok befolyásolhatják, és a tényleges eredmények eltérőek lehetnek. A víztartállyal való felszerelés kis mértékben csökkenti az akadályátlépés teljesítményét.
* 8,2 cm-es vékony kialakítás: Az adatokat a Dreame laboratórium szolgáltatta. Helyezze a Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2C készüléket sima felületre, és 0,01 mm pontosságú tolómérővel mérje meg a porszívó legmagasabb pontja és a felület közötti távolságot. Az érték 81,5 mm, körülbelül 8,2 cm volt.

Adatok
Gyártó
Xiaomi
Szín
Fehér
Termék típusa
Robotporszívó
Garancia
1 év
Cikkszám
MOP2C
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu