Elnézésüket kérjük, de karbantartást végzünk, ezért a csomagfeladás szünetel! Érintett időszak: 11.25 péntek -11.30 szerda. Rendelések leadása és feldolgozása zavartalanul működik. Köszönjük megértésüket! 

Novemberi extra 500 Ft kedvezmény - kuponkód: FLY500 (minimum kosárérték: 5000 Ft)

Kérdése van? Keressen minket bizalommal: info@flylite.hu

MacBook Pro M1 Chip

Teljesen Pro.

Az Apple M1 chippel a 13 hüvelykes MacBook Pro minden képzeletet felülmúló sebességre és erőre tett szert. Központi processzora akár 2,8‑szoros teljesítményt, grafikus egysége pedig akár ötszörös sebességet nyújt. Legfejlettebb Neural Engine-ünkkel akár tizenegyszer gyorsabb gépi tanulásra képes. Ráadásul akár 20 órás aksiüzemidejével minden Mac közül a legtovább bírja. Legnépszerűbb profi laptopunk teljesen új szintre lépett.


2termék 12

Az Apple M1 chip az első, kifejezetten Machez készült rendszerchip. Döbbenetes mennyiségű, 16 milliárd tranzisztort tartalmaz, és egyetlen apró lapkán egyesíti a CPU‑t, a GPU‑t, az I/O-egységet és minden fontos modult és vezérlőt. Az Apple tervezte M1 elképesztő teljesítménnyel, egyedi technológiákkal és páratlan energiahatékonysággal ruházza fel a Macet.

A MacBook Air 8 magos központi processzorral és akár 8 magos GPU-val felszerelt M1 chipje az előző generációhoz képest akár 3,5-ször jobb CPU-teljesítményt1 és akár ötször gyorsabb grafikát2 biztosít.

Árukereső.hu