Extra 500 Ft kedvezmény - kuponkód: FLY500 (min. 20.000 Ft feletti rendelések esetén)

Szállítási idő: 1-5 munkanap a karácsonyi időszakra való tekintettel!

Kérdése van? Garanciális igényt szeretne bejelenteni? Keressen minket bizalommal: info@flylite.hu

Drón kiegészítők

DJI drónokhoz

DJI drón kiegészítők és alkatrészek széles választéka, raktárról, jó áron. 

Kiegészítők

Számunkra fontos, hogy vásárlóink a DJI drónjaikhoz megtaláljuk a szükséges drón kiegészítőket és alkatrészeket. Termékeink között megtalálhatják, mind a kezdő, a haladó és a profi drón pilótáknak szükséges DJI kiegészítőket. 

Intelligens akkumulátor: Beépített intelligens akkumulátorkezelő rendszer figyeli az akkumulátor állapotát, és valós időben jeleníti meg azt, lehetővé téve, hogy kevesebb figyelmet fordítson az energiaszintre, és inkább a repülésre tudjon fókuszálni.

Hordozó: DJI drónokhoz táskák, melyekben elfér a drón és kiegészítői, mint például plusz akkumlátorok, töltő hub, távirányító, propeller stb. A könnyebb hordozhatóság és védelem miatt hasznos a drón táska, ezért erősen tudjuk táskáinkat ajánlani vásárlóinknak.

Propeller: Azért van szükség DJI drónjához plusz propellerre, mert ezek az eszközök elkophatnak, így rontanak a repülési élményen, illetve a biztonságon. (Mini 2, Mavic Mini, Mavic Air 2, Phantom 4 Pro, Mavic 2 Pro, Mavic 2 Zoom propellerek raktárról)

Care Refresh: A DJI Care Refresh szolgáltatással két cserét kérvényezhetünk egy éven belül, minimális felár ellenében. A tárgyév leteltével a szolgáltatás nem újítható meg, illetve a csere ár drónonként változik.

Árukereső.hu