Extra 500 Ft kedvezmény - kuponkód: FLY500 (min. 14.000 Ft feletti rendelések esetén)

Szállítási idő: 1-4 munkanap

Kérdése van? Garanciális igényt szeretne bejelenteni? Keressen minket bizalommal: info@flylite.hu

DJI Mini 3 Pro (DJI RC) RC távirányítóval
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) RC távirányítóval
426 990 Ft

DJI Mini 3 Pro (DJI RC) RC távirányítóval

DJI Mini 3 Pro (DJI RC) RC távirányítóval
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) RC távirányítóval
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) RC távirányítóval
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) RC távirányítóval
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) RC távirányítóval

A csomag szoftverrel ellátott DJI RC kijelzős távirányítót is tartalmaz.
249 g alatti drón
Háromirányú akadályérzékelés
4K HDR videó

Raktáron
426 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 4 270 Ft
Részletek
Termékjellemzők:

  •   249 g alatt [1]
  •   Háromirányú akadályérzékelés
  •   4K HDR videó
  •   Meghosszabbított akkumulátor-élettartam [2]
  •   Igazi függőleges felvételek
  •   FocusTrack


FIGYELEMRE MÉLTÓAN MINI
A mini méretű, nagykapacitású DJI Mini 3 Pro éppen olyan erős, mint amilyen hordozható. Kevesebb, mint 249 g-os súlyával és továbbfejlesztett biztonsági funkcióival nem csak szabályozás-barát, de a legbiztonságosabb is a sorozatában. [1]

1/1,3 hüvelykes érzékelőjével és csúcsminőségű funkcióival újraértelmezi, mit jelent a Mini repülés.

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNNYEL
A Mini 3 Pro teljesen új külsővel rendelkezik, amelyet úgy optimalizáltak, hogy minden repülésből többet hozzon ki. A nagyobb légcsavarokkal, az aerodinamikus testdőléssel és a nagy teljesítményű akadályérzékelő rendszerrel az áramvonalas kialakítás megnöveli a repülési időt és a biztonságot.
Az újragondolt gimbal szélesebb forgási tartományt kínál az alacsony szögű felvételekhez és a True Vertical Shootinghoz, végtelen kreatív lehetőségeket biztosítva.
Ennek a fejlesztésnek minden egyes aspektusát gondosan átgondolták, hogy a Minit soha nem látott magasságokba emelhessük.

HAJTSD ÖSSZE ÉS MEHET IS
A mozgásban lévő alkotók számára a problémamentes használat kulcsfontosságú. A kevesebb mint 249 g súlyú Mini 3 Pro a legtöbb országban és régióban nem igényel regisztrációt. [1]
Az összecsukható és kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen magaddal viheted a következő kirándulásra, strandolásra vagy egy rögtönzött hétvégi kiruccanásra is. Legyél készen arra, hogy lélegzetelállító felvételeket készíts, amikor az ihleted úgy kívánja.

SWEET AIR TIME
Rögzíts és fedezz fel többet a környezetedből az akár 34 percesre meghosszabbított repülési idővel. A DJI Mini 3 Pro intelligens repülési akkumulátora ultrakönnyű, és elegendő energiával rendelkezik a légi felvételek készítéséhez.
Ha az a fajta ember vagy, aki szeret minden repülést a végsőkig feszegetni, akkor nálunk te is megtalálod a számításodat. Válts az Intelligens repülési akkumulátor Plusra, és élvezd a gondtalan repülést akár 47 percig. [2]

EZT A MINIVEL VETTED FEL?! REPÜLJ NAPPAL! REPÜLJ ÉJSZAKA!
Rögzítsd a fény és az árnyékok finomságait, amikor nappali kirándulásra indulsz.
Fotózz tisztán és kevesebb zajjal, amikor leszáll az este.
Élvezd ki a pillanatot, maradj hű a kreatív folyamatodhoz, és bízz a Mini 3 Pro-ban, hogy megörökíti a világot számodra.

PROFI, ÉS EZT KOMOLYAN GONDOLJUK
A DJI Mini 3 Pro a legkülönbözőbb fényviszonyok között is kiváló, így mindig készen állhatsz az alkotásra. Az 1/1,3 hüvelykes CMOS-érzékelő kettős natív ISO-értékkel rendelkezik, és támogatja a HDR-felvételek közvetlen kimenetét. [3]
Minden kép magasabb dinamikatartománnyal gazdagodik, hogy több részletet fedezzen fel a fénypontokban és az árnyékokban.
Élvezd a légi fényképezés magas színvonalát a nagyobb, 2,4μm-es pixelekkel és az f/1,7-es rekeszaránnyal. Mivel több fény áll rendelkezésre, képei még gyenge megvilágítású jelenetekben is élethűnek tűnnek.

LÉGI FÉNYKÉPEZÉS, JÓL CSINÁLVA
Emeld tartalmaid a következő szintre a lenyűgöző 4K HDR videókkal [3] és a 48 megapixeles RAW-fotókkal. Csodáld meg minden kép gazdag tisztaságát, még nagyítás közben is. Vagy lassítsd le a dolgokat, amikor a világ mozgalmassá válik a drámai 1080p/120fps lassított felvételekkel.

SZÍNEZZ A VONALAKON KÍVÜL
A D-Cinelike Color mód több vizuális információt nyújt, gazdagabb színlehetőségeket és nagyobb rugalmasságot kínál a szerkesztés során.

LELKI NYUGALOM REPÜLÉS KÖZBEN KÖVETKEZŐ SZINTŰ BIZTONSÁG
Repülj magabiztosan, miközben az égbolton navigálsz. A DJI Mini 3 Pro teljes mértékben továbbfejlesztett, hogy támogassa az aktív akadályérzékelést és a stabil videoátvitelt.HÁROMIRÁNYÚ AKADÁLYÉRZÉKELÉS
A DJI Mini 3 Pro kétségkívül az eddigi legbiztonságosabb Minink. Előre, hátra és lefelé irányuló kettős látószenzorokkal és egy teljesen új repülőgép-kialakítással felszerelve szélesebb érzékelési tartományt és fokozott biztonságot kínál.

EMLÍTETTÜK MÁR AZ APAS 4.0-T?
A fejlett pilótatámogató rendszer (APAS 4.0) [4] valós időben érzékeli a repülőgép repülési útvonalában lévő tárgyakat. Ez lehetővé teszi a DJI Mini 3 Pro számára, hogy elkerülje az akadályokat, még bonyolult környezetben is.

TISZTA ÉS STABIL A VÁROSTÓL A VÖLGYIG
A DJI Mini 3 Pro a DJI O3 zászlóshajó szintű videoátviteli rendszerrel büszkélkedhet. Ez biztosítja az 1080p/30fps élő közvetítést akár 12 km-es távolságból is. [5]
A városi kilátástól a szabadtéri kalandokig mindig éles és megbízható élő adással repülhetsz.
Élvezd a zökkenőmentes repülést és vezérlést a DJI RC-N1 távirányítóval vagy az új DJI RC-vel. Mindkét vezérlő 18 Mbps maximális videobitrátát kínál, amelyet rendkívül alacsony, 120 ms késleltetéssel jelenítenek meg.

AZONNAL MEGOSZTHATÓ
Rögzíts felejthetetlen tartalmakat, és azonnal oszd meg kalandod útközben. A DJI Mini 3 Pro intelligens funkciók széles skáláját kínálja, így bármilyen videót látványos pillanatokkal és kreatív hangulattal gazdagíthatsz.

EZ MÁR OKOS IGAZI FÜGGŐLEGES FELVÉTELEK KÉSZÍTÉSE
Próbáljuk meg újra portréban... Gyorsan válthatsz a tájkép és a portré között egyetlen érintéssel. Az átdolgozott gimbal 90°-kal elfordul, így nem kell kompromisszumot kötnöd a képminőség terén. A True Vertical Shooting funkcióval részletes felvételeket készíthetsz, amelyek azonnal készen állnak a közösségi médiára.

FOCUSTRACK [6]
Találj kreatív módot a témád követésére a FocusTrack segítségével. A csomag tartalmazza az ActiveTrack 4.0, a Spotlight 2.0 és a Point of Interest 3.0, három erőteljes szoftveres eszközt a még jobb történetek meséléséért.

MASTERSHOTS
A MasterShots egy fantasztikus funkció minden kezdő légi fotós számára. Egyszerűen válaszd ki a témát, és a Mini 3 Pro végrehajtja a profi manőverek sorozatát, majd egy rövid, filmszerű videót készít. Nem véletlenül a rajongók kedvence.

HYPERLAPSE
Gyorsítsd fel az időt néhány érintéssel egy lenyűgöző hyperlapse vagy timelapse videó létrehozásával. Rögzítsd a mozgó forgalmat vagy a gomolygó felhőket, és vigyél némi drámát a videóiba.

QUICKTRANSFER
Azonnal készen áll alkotásaid megosztására, a Mini 3 Pro támogatja a nagy sebességű, akár 30 Mbps sebességű Wi-Fi letöltést.

PANORÁMA
Örökítsd meg bármely tájképet a széles látószögű, 180°-os, függőleges és gömbpanoráma felvételekkel.

DIGITÁLIS ZOOM
A 4x digitális zoommal közelebb kerülhetsz a témádhoz. Így a jeleneteket zavarás nélkül rögzítheted, és távolról is készíthetsz felvételeket.

HOZZA KI A MAXIMUMOT A MINIBŐL
Bővítsd az alkotás és a repülés módját ezekkel a praktikus kiegészítőkkel.
DJI Mini 3 Pro Intelligens akkumulátor plusz [7]
A 47 perces maximális repülési idővel [2] az Intelligent Flight Battery Plus minden felszálláskor többet ad.

DJI RC [8]
Szabadítsd fel a telefonodat a DJI RC segítségével. Ez a könnyű távirányító beépített képernyővel rendelkezik, amelyet kifejezetten a DJI Mini 3 Pro-hoz terveztek. Az előtelepített DJI Fly alkalmazással a repülésre koncentrálhatsz, és kímélheted a telefonod akkumulátorát.

Kétirányú töltőhub [7]
Ez a praktikus töltő kiegészítő három akkumulátort képes egymás után tárolni és tölteni. Vidd magaddal, hogy feltölthesd a távirányítót, az okostelefont vagy más eszközöket, ha töltésre van szükség.

ND szűrőkészlet [7]
Alkalmazkodjon a változó fényviszonyokhoz az ND16/64/256 szűrőkkel, és mindig készen álljon a tökéletes felvételre.

Széles látószögű objektív [7]
A DJI Mini 3 Pro széles látószögű objektívvel többet kaphatsz a jelenetből, amely 75°-ról 100°-ra bővíti a látómezőt videók rögzítésekor (16:9).

Megjegyzések:
* Kérjük, repülés előtt ellenőrizze és szigorúan tartsa be a helyi törvényeket és előírásokat.
** Ellenőrzött környezetben, egy sorozatgyártású DJI Mini 3 Pro modellel teszteltük. A tényleges tapasztalatok a környezettől, a használattól és a firmware verziójától függően változhatnak.
*** Az oldalon található összes videó és fotó a helyi törvények és előírások szigorú betartásával készült.
**** A DJI Mini 3 Pro-t használat előtt aktiválni kell a DJI Fly alkalmazásban.
1. Standard repülőgép súlya (beleértve a DJI Mini 3 Pro intelligens repülési akkumulátort, a propellereket és a microSD kártyát). A termék tényleges súlya a tételes anyagok és külső tényezők eltérései miatt változhat. Egyes országokban és régiókban nem szükséges a regisztráció. Használat előtt ellenőrizze a helyi szabályokat és előírásokat.
2. Állandó 21,6 km/h sebességgel, szélcsendes körülmények között mérve. A DJI Mini 3 Pro intelligens repülési akkumulátorral a repülőgép akár 34 percig is repülhet. Az Intelligent Flight Battery Plus (külön megvásárolható és csak bizonyos országokban) használatával a repülési idő akár 47 percre is meghosszabbodik, de a repülőgép súlya több mint 249 g lesz.
3. A HDR videó nem támogatja a 30 kép/mp-nél gyorsabb videofelvételt.
4. Az APAS 4.0 nem érhető el 4K/48fps, 4K/50fps, 4K/60fps, 2,7K/48fps, 2,7K/50fps, 2,7K/60fps és 1080p/120fps videók rögzítése közben.
5. FCC-kompatibilis és akadálymentes kültéri nyílt területen.
6. A FocusTrack nem áll rendelkezésre 4K/48fps, 4K/50fps, 4K/60fps, 2,7K/48fps, 2,7K/50fps, 2,7K/60fps, 1080p/48fps, 1080p/50fps, 1080p/60fps és 1080p/120fps videó rögzítése közben.
7. Külön megvásárolható. A rendelkezésre állás változhat.
8. A DJI Mini 3 Pro (DJI RC verzió) megvásárlása szükséges.

Adatok
Gyártó
DJI
Súly
249g (drón)
Repülési idő
34 perc
Garancia
3 év
Cikkszám
CP-MA-00000492-01
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu