Extra 500 Ft kedvezmény - kuponkód: FLY500 (min. 14.000 Ft feletti rendelések esetén)

Szállítási idő: 1-4 munkanap

Kérdése van? Garanciális igényt szeretne bejelenteni? Keressen minket bizalommal: info@flylite.hu

Xiaomi Roborock S7 MaxV Robotporszívó Fekete

Szeretnénk egy olyan fejlett robotporszívót, ami minden tekintetben kimagasló tulajdonságokkal rendelkezik és a piac legjobbjai között foglal helyet? Akkor a Roborock S7 MaxV-ben biztosan nem csalódunk majd, hiszen mind a száraz takarításban, mind a felmosás funkcióban az élen jár.

Nincs raktáron
6
294 990 Ft 
275 900 Ft
Kezdete: 2023.04.28   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 6
Megtakarítás 19 090 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 2 759 Ft
Részletek

Roborock S7 MaxV ismertető

A Roborock S7 MaxV a technológia tekintetében magasan a legjobb robotporszívók között említhető, ami természetesen a munkáján, a takarítási teljesítményén is megmutatkozik. Ehhez kiemelkedő navigációs rendszere, a LiDAR PreciSense szisztéma nyújtja a legnagyobb segítséget.

ReactiveAI 2.0 mesterséges intelligencia

A ReactiveAI 2.0 mesterséges intelligencia bár gyári állapotában is kimagaslóan fejlett, azonban képes a folyamatos tanulásra, tudásának bővítésére tapasztalat útján, hogy maximálisan illeszkedjen az igényeinkhez, illetve otthonunk sajátosságaihoz. Kiváló tulajdonságait jól mutatja, hogy az S7 MaxV számára már az egészen apró tárgyak, például a gyerekjátékok kikerülése sem okoz gondot.

Elképesztő szívóerő

Elképesztő szívóerő

Elképesztő szívóerő

A takarítási teljesítményt a fejlett technológiák mellett a kimagasló szívóerő is nyomatékosítja a Roborock S7 MaxV esetén. Nem véletlenül, hiszen a takarítórobot 5100 Pa szívóerőt képes gyakorolni a felületre.

Továbbfejlesztett felmosás funkció

Továbbfejlesztett felmosás funkció

A felmosás hatékonyságát egyébiránt a továbbfejlesztett VibraRise funkció adja, ami szónikus technológiával képes percenként akár háromezer rezgésre, így munkája már sokkal jobban hasonlít a valódi felmosásra, mint egyszerű nedves feltörlésre.

Intelligens applikáció

Amint azt már megszoktuk a gyártó többi termékétől, a Roborock S7 MaxV is minden tekintetben felhasználóbarát kialakítással büszkélkedhet. Használata rendkívül egyszerű és egyértelmű lesz még azok számára is, akiknek soha nem volt dolguk korábban robotporszívóval. A továbbfejlesztett intelligens alkalmazás ráadásul olyan hasznos funkciókat kapott.

3D-ben való feltérképezés

A Roborock applikációban például már 3D-ben is lehetőségünk van áttekinteni otthonunkat, miközben az intelligens rendszer pontosan megmutatja a helyiségek és az egyes berendezési tárgyak elhelyezkedését, ami rendkívül pontos takarítást eredményez.

3D-ben való feltérképezés

Továbbfejlesztett funciók

Továbbfejlesztett funciók

Rengeteg manuális beállítással tehetjük igazán teljessé, így no-go és no-mop zónákat jelölhetünk ki, ütemterveket készíthetünk, állíthatunk be gyermekzárat.

Legmagasabb szintű kibervédelem

Legmagasabb szintű kibervédelem

Beépített kamerájával és mikrofonjával szemmel tarthatjuk kisállatainkat vagy gyermekeinket, miközben az egészet a legmagasabb szintű kibervédelmi szabvány alkalmazása koronázza meg, illetve teszi biztonságossá.

Adatok
Gyártó
Roborock
Szín
Fekete
Termék típusa
Robotporszívó
Garancia
3 év
Cikkszám
S7M52-00
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu