Extra 500 Ft kedvezmény - kuponkód: FLY500 (min. 14.000 Ft feletti rendelések esetén)

Szállítási idő: 1-4 munkanap

Kérdése van? Garanciális igényt szeretne bejelenteni? Keressen minket bizalommal: info@flylite.hu

Akciókamera

Sportkamera

Adrenalinfüggő vagy? Szereted az extrém sportokat? Vagy szimplán szeretsz filmezni, menő videókat készíteni? Filmezz úgy, mint egy profi! Magas minőségű, akár 4K és 30 fps videó rögzítésére is, ez most az erre alkalmas sportkameráinkkal lehetséges. Sportkamerával van lehetőség hagyományos videók készítésére, mint például esküvőkön, születésnapokon vagy nyaralások során. Vannak modelleink, amik time-lapse videókat is képesek készíteni vagy olyanok, amik víz alatti videók elkészítésére is alkalmasak. Egy akciókamera partner a legextrémebb pillanatokban is!

Sportkamera, akciókamera kínálat

Extrém sportolsz? Szeretsz filmezni, menő videókat készíteni? Készíts lélegzetelállító felvételeket akciókamerával!

Filmezz úgy, mint egy profi! Készíts videókat sielés, snowboardozás közben, biciklizés közben. Kipróbálnád az ejtőernyőzést? Magas minőségű, akár 4K és 30 fps videó rögzítésére is, ez most az erre alkalmas sportkameráinkkal lehetséges.

Sportkamerával van lehetőség hagyományos videók készítésére, mint például esküvőkön, születésnapokon vagy nyaralások során. Vannak modelleink, amik time-lapse videókat is képesek készíteni vagy olyanok, amik víz alatti videók elkészítésére is alkalmasak. Egy akciókamera partner a legextrémebb pillanatokban is!

Árukereső.hu