Elnézésüket kérjük, de karbantartást végzünk, ezért a csomagfeladás szünetel! Érintett időszak: 11.25 péntek -11.30 szerda. Rendelések leadása és feldolgozása zavartalanul működik. Köszönjük megértésüket! 

Novemberi extra 500 Ft kedvezmény - kuponkód: FLY500 (minimum kosárérték: 5000 Ft)

Kérdése van? Keressen minket bizalommal: info@flylite.hu

Kamera és videókamera

Sportkamera, akciókamera kínálat

Extrém sportolsz? Szeretsz filmezni, menő videókat készíteni? Készíts lélegzetelállító felvételeket akciókamerával!

Filmezz úgy, mint egy profi! Készíts videókat sielés, snowboardozás közben, biciklizés közben. Kipróbálnád az ejtőernyőzést? Magas minőségű, akár 4K és 30 fps videó rögzítésére is, ez most az erre alkalmas sportkameráinkkal lehetséges.

Sportkamerával van lehetőség hagyományos videók készítésére, mint például esküvőkön, születésnapokon vagy nyaralások során. Vannak modelleink, amik time-lapse videókat is képesek készíteni vagy olyanok, amik víz alatti videók elkészítésére is alkalmasak. Egy akciókamera partner a legextrémebb pillanatokban is!

DJI Osmo Mobile kézi stabilizátorok

Az élet rendkívüli pillanatai megérdemlik, hogy folyamatos videókkal rögzítsék őket. A DJI OM 4 egy összecsukható stabilizátor, amelyet az okostelefon kiegészítésére terveztek, lehetővé téve a felvétel azonnal megkezdését. Mágneses, ultrakompakt és egyszerűen használható funkciókkal rendelkező OM 4 a végső megoldás a világa megosztására.

Árukereső.hu